fredag den 4. januar 2013

HVORFOR DENNE BLOG?

Kombinationen af en korrupt sundhedssystem, hvor enorme skjulte økonomisk interesse mellem medicinalindustrien og lægerne er fremherskende, og uduelige sundhedspolitikere med ansvar for den overordnede sundheds politik, uden vilje til at hjælpe de alvorligt syge borgere i frygt for at tabe ansigt, har de facto gennem de sidste 20 år betydet at tusindvis af alvorligt syge i Danmark er havnet på førtidspension.

I årenes løb og til denne dag, har det danske sundhedsvæsen i stedet for at tilbyde disse alvorligt syge mennesker en ordentlig lægelig vurdering, diagnose og ikke mindst relevant efterfølgende behandling for deres aktive kroniske infektioner, givet dem en af diagnoserne ME/CFS, Fibromyalgi eller psykiske sygdomme.

"Enhver sandhed passerer tre stadier."
"Først - latterliggøres den,
dernæst - modarbejdes den voldsomt,
for til sidst - at anses som indlysende."

1788-1860

Det er redaktørens håb og intention, at han vil være i stand til at illustrere dette onde vanvid, hvor alvorlig kronisk syge mennesker er overladt til deres egen skæbne uden den mindste hjælp fra det offentlige sundhedssystem.

Du kan læse mere om missionen på www.sundheds-info.dk

Med venlig hilsen

Flemming Bo Andersen
Redaktør af HELBREDT.DK

2 kommentarer:

 1. Flemming,
  Jeg læste din historie og er glad at du har det godt. Jeg er selv meget syg og fortvivlet , ved ikke hvordan jeg kan redde mit liv. Skovflåt, borrelia, ingen hjælp i Dk. Kunne du fortælle mig hvad I kan gøre. I taber i vægt, det brander i min krop, det er helvede på jorden. Hvis der ikke sker noget så tror at jeg dør af det
  Margrethe
  Gosiakynde@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Kære afdøde (link til dokumentation findes her: http://afdoede.dk/index.php?page=visannonce&id=1142602382) Margrethe Kynde,

  Med meget tungt hjerte er jeg som redaktør af denne hjemmeside endnu en gang – første gang var lægen Jannie Helle - (link til dokumentation findes her: http://www.information.dk/238771) vidne til at en alvorligt syg ramt af en eller flere infektioner er død som følge af sin ubehandlede infektionssygdom.

  Igen og igen fremstår det danske sundhedssystem som noget fra en tredjerangs bananrepublik – skandalen er TOTAL – imens de ansvarlige sundhedspolitikere intet gør!

  Trods at Margrethe Kynde havde brugt ALLE sine forhåndenværende resurser på at blive ordentligt udredt indenlands og udenlandsk, med flere objektive fund af aktive infektioner i udlandet, formåede heller ikke hun at blive taget seriøst af det danske sundhedssystem, alene fordi man fra dansk hold kun benytter sig af elendige testmetoder (link til dokumentation findes her: http://www.information.dk/231899) som ikke kan påvise aktive infektioner som i udlandet.

  Til de ansvarlige sundhedspolitikere: ”Skam jer - ellers find et andet job!”

  Til afdøde Margrethe Kynde som nu har fået fred: ”Din død er IKKE forgæves – og Gud ved hvem der har det grundliggende ansvar her – så disse uduelige og ondskabsfulde mennesker kommer til at betale for dette på den anden side – vær du sikker på det. Ære være dit minde og må Gud velsigne dig”.

  Med venlig hilsen

  Flemming Bo Andersen
  Redaktør af HELBREDT.DK

  SvarSlet